Behandelingen

Huidverzorgende gezichtsbehandelingenReinigende behandeling 60min


Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren, vochtbehandeling,
onzuiverheden verwijderen, masker, en de afsluitende verzorging.


Basis behandeling 75 min


Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren,
vochtbehandeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, gezichts /decolleté massage- hoofdhuid massage,
masker, en de afsluitende verzorging.


Luxe behandeling 90 min


Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren,
vochtbehandeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, gezichts /decolleté massage- hoofdhuid massage,
masker (tijdens masker een voetmassage), en de afsluitende verzorging.


Tienerbehandeling (tot 18 jaar) 45min


Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, vochtbehandeling, onzuiverheden verwijderen, en de afsluitende verzorging, advies.


Wellness behandeling


Elk seizoen hebben wij een passende wellness gezichtsbehandeling voor u. Dit komt omdat elk seizoen uw huid andere problemen heeft die het gevolg zijn van het weer. Met daar bij behorende actieve ingrediënten ondersteunen wij uw huid in dat betreffende seizoen. Elk seizoen een ander thema, met elk een andere geurbeleving. Laat je verwennen door deze speciale luxe behandeling of geef hem cadeau aan een speciaal iemand. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen afhankelijk van het seizoen:

-Passion Rose Treatment
-Cacao Power Treatment
-White Tea Treatment
-Champagne Mango Treatment
-Heitland Men Treatment

Huid verbeterende gezichtsbehandelingenTeatime - Anti Stress care for Her and Him 75 min


Laat de huid weer in balans komen met de Teatime behandeling. Gebaseerd op de natuurlijke actieve werkstof: Groene Thee Extract. Deze huid verbeterende behandeling is gebaseerd op de natuurlijke actieve werkstof groene thee extract. Voorkomt huidbeschadigingen en verbetert de weerbaarheid en de kracht van de huid.
De behandeling bestaat uit een: oppervlakte reiniging, enzympeeling, vochtbehandeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, gezichts /decolleté massage, hoofdhuid massage, teatime vliesmasker en de afsluitende verzorging


Ultimate stem cell 75 min


Iedereen heeft een ander soort huid, sommige hebben een mooie strakke en egale huid van moeder natuur gekregen en andere moeten hier net dat kleine beetje meer voor doen. Tijdens de ultimate stem cell behandeling krijgt de huid een flinke oppepper, doormiddel van de natuurlijke stamcel-extracten van de alpenroos. Deze plantaardige stamcellen versterken de vitaliteit van de huideigen stamcellen. De huid ziet er weer jonger en stralender uit.

De behandeling bestaat uit een: oppervlakte reiniging, fruitzuurpeeling van 15%, vochtbehandeling, onzuiverheden verwijderen, serum, gezichts /decolleté massage, hoofdhuid massage, vliesmasker en de afsluitende verzorging.
Glycolzuur behandelingEen mooie, stralende & frisse huid in 30 dagen! Een glycolzuur behandeling is een behandeling met fruitzuren. De fruitzuren dringen diep de huid in en zorgen voor een versnelde afschilfering van de hoornlaag. Hierdoor ontstaat er een betere doorbloeding, waardoor de fijne lijntjes minder worden en de huid beter gehydrateerd wordt. Na de behandeling is het zeer belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon. Ook in de winter, omdat de hoornlaag dunner wordt en dus de natuurlijke bescherming tegen UV kwijt is. Voor het beste resultaat kunt u kiezen voor een kuur van 3 behandelingen binnen 30 dagen. Producten voor thuis gebruik, versterken het resultaat van de behandeling. Hierover ontvangt u in de salon advies op maat!

Resultaten Glycol fruitzuur behandeling: Huidverjonging, vermindering oppervlakkige rimpels Aanmaak van collageen/elastine vezels, tegen huidveroudering Vermindering oppervlakkige pigment vlekken Vermindering van littekens van bijv. Acne Grove poriën worden verfijnt en de huidstructuur verbeterd

De behandeling bestaat uit: Een oppervlaktereiniging, diepte reiniging d.m.v. glycol zuur peeling 15% of 35%, thermo masker( stimuleert de doorbloeding van de huid ), ampul op het huidtype aangepast, dag/nacht verzorging.

Kuur:
De Glycol zuur kuur bestaat uit 3 behandelingen van 45 minuten binnen 30 dagen (4 weken) met 7 tot 10 dagen rust er tussen zodat de huid zich kan herstellen en nieuwe cellen kan aanmaken. De prijs voor een kuurbehandeling is €122,- Het is ook mogelijk om een losse glycol zuur behandeling van 45 minuten te boeken. Een losse glycol zuur behandeling is €45,-

Deze behandelingen zijn ook te boeken voor mannen. De producten worden natuurlijk aangepast op de wensen van de mannenhuid!Extra opties tijdens gezichtsbehandelingen


Harsen bovenlip of kin
Harsen bovenlip en kin
Verven wimpers
Verven wenkbrauwen


Harsen


Harsen boven lip of kin
Harsen bovenlip en kin
Epileren/harsen wenkbrauwen
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers
Benen onder-boven
Oksels
Armen
Rug


LVL


Lash volume lift

Ben jij ook die wimperkruller zat en wil je liever even geen wimperextensions dragen?
Kies dan voor deze geweldige behandeling waarbij je natuurlijke wimpers gelift en gekruld worden. Deze vorm blijft 4-6weken zitten!

Na 24 uur nog even uit elkaar borstelen


Pedicure behandelingen

Pedicure behandelingen (tot 45 min)


voeten desinfecteren
nagels knippen en het behandelen van nagelproblemen (bv. verdikte nagels, ingroeiende nagels, schimmelnagels)
verwijderen van overtollig eelt, kloven en likdoorns
mechanisch polijsten van de nagels, fraisen van eelt d.m.v. van nattechniek
nagelomgeving schoonmaken
voeten desinfecteren
evt. druk vrij leggen van nagels en andere locaties
korte voetmassage met verzorgende crème


Wellness pedicure basis behandeling


Deze behandeling bestaat uit een pedicure behandeling zoals hierboven beschreven aangevuld met een heerlijke scrub behandeling, voetmassage, masker en een verzorgende voetcrème.


Wellness pedicure kort behandeling


Deze behandeling bestaat uit een korte pedicure behandeling zoals hierboven beschreven aangevuld met een heerlijke scrub behandeling, voetmassage, masker en een verzorgende voetcrème.

Deelbehandeling (10-15 min)


Nagels knippen
1 Likdoorn verwijderen
1 eeltlocatie eelt verwijderen
1 Ingroeiende nagel verwijderenMedische behandelingenBehandeling diabetische voetGoede voetverzorging bij diabetes is erg belangrijk omdat de voeten kwetsbaar kunnen zijn door een verminderde doorbloeding in de voet en/of verminderd of geen gevoel in de voet door zenuwbeschadiging.

Ik adviseer u om dagelijks uw voeten op eventuele huid beschadigingen te controleren. Als u minder goed ziet is het verstanding om de controle door iemand anders te laten doen. Het is raadzaam om enkele malen per jaar, ook als er geen voetklachten zijn, langs te komen voor een behandeling. Het voorkomen van voetproblemen is een belangrijke taak van de pedicure. Naast een voetbehandeling, geef ik u graag advies over de verzorging van de voeten en kan ik u doorverwijzen naar de huisarts of podotherapeut.


Behandeling reumavoetOok bij reuma is een goede en vooral voorzichtige behandeling gewenst. Voeten kunnen gevoelig en/of pijnlijk zijn door ontstekingen, slijtage(artrose) en/of standsveranderingen. Het is beter om

rustig in beweging te blijven, dan de aangedane gewrichten helemaal te ontzien. Zorg voor afwisseling tussen verschillende activiteiten en houdingen.

Ik adviseer u om lichtgewicht schoeisel te dragen met klittenband en een schoen met zacht leer zonder stiknaden om druk plekken en irritaties te voorkomen. Het is verstandig om eens in de zes weken uw voeten te laten behandelen.


Behandeling oudere voetVeel mensen zijn wat minder mobiel nadat ze ouder worden. Voor ouderen is een goede voetverzorging heel belangrijk. Want ouderen die last hebben van pijn, die lopen niet graag. En beweging is toch een heel belangrijk iets voor ouderen. Ook wordt de voet vaak beniger door afname van het vetpolster, en de beweeglijkheid van de voeten neemt af. De huid wordt dunner en infectiegevoeliger.

Ik adviseer u om geen sloffen of pantoffels te dragen, de kans op vallen is groter. Voet gymnastiek bevorderd een goede bloed door stroming.


NagelbeugeltechniekBehandeling bij ingroeiende teennagels. Hierbij wordt een nagelbeugel geplaatst op de nagel, de nagelbolling wordt verminderd tijdens de groei en pijnklachten verdwijnen. Diverse beugels zijn mogelijk afhankelijk van de nagel.


NagelreparatieBehandeling om bepaalde problemen op te lossen:
● gescheurde nagel
● stuk ontbrekende nagel
● corrigeren van een afwijkende groeiOrtheseSiliconen hulpstukje om de pijnlijke drukplekken te ontlasten. De orthese word met de hand gemaakt.


AntidruktechniekOntlasten van pijnlijke plekken (wondjes, likdoorns) d.m.v. vilt en andere beschermende materialen.


Overige voetverzorgingGel lak tenenDe gel nagellak blijft 6-8 weken perfect zitten!
De glans blijft mooi en uw nagels zien er verzorgd en netjes uit.


Bruidsmake-upbruidsmake-up inclusief proefmake-up